Fondată în anul 2001, compania Itermed oferă echipamente, tehnologii și servicii pentru imagistică medicală, diagnostic medical și sisteme de monitorizare a pacienților de cea mai înaltă calitate.

analise financeiraTehnologiile noi sunt un factor din ce în ce mai prezent și influent în cele mai multe domenii, în fiecare zi sunt stabilite noi metode de investigație, iar din acest motiv Intermed încearca întotdeauna să fie cu un pas inainte.
Noile proceduri de diagnostic își fac constant aparitia pe piață și, ca urmare, mulți specialiști sunt în cautarea soluțiilor care să le permită să fie la curent cu ultimele evoluții din domeniul medical.

Analiza continuă și evaluarea permanentă a solicitărilor clientilor noștri, precum și studiul atent al tendințelor de pe piață, ne permite să exindem constant portofoliul nostru de produse, pentru a putea pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul medical soluții la standarde superioare.

Prietenia și încrederea Dvs sunt foarte importante pentru noi,iar scopul nostru este de a vă oferi sprijin profesional de înaltă calitate.